Hemşirelik Bölümü AR-GE Süreçleri
BÖLÜMÜMÜZDE DESTEKLENMEYE UYGUN GÖRÜLEN TÜBİTAK 2209-A PROJELERİ
DEVAM EDENLER
|
TAMAMLANAN PROJELER
|
Bir Kamu Üniversitesindeki Öğrencilerin Afetlere İlişkin Bilgi, Tutum ve Davranışlarının Belirlenmesi: İzmir Örneği
|
Hemşirelerin Genel Afete Hazırlık Durumları ve Etkileyen Faktörler
|
Yaşlı Hipertansiyon Hastalarının Uyku Kalitesi ile Kan Basınçları Arasındaki İlişki
|
Hemşirelik Öğrencilerinin Kardiyovasküler Hastalık Risk Faktörlerine İlişkin Bilgi Düzeyleri ve Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
|
|
Afet Eğitimlerinin Hemşirelik Öğrencilerinin Afet Yönetimi Algısına Etkisi
|
Hemşirelik Bölümü Klinik Beceri ve Simülasyon Laboratuvarı için TIKLAYINIZ.
BÖLÜMÜMÜZDE DESTEKLENMEYE UYGUN GÖRÜLEN BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ
TAMAMLANAN PROJELER
|
Afet Hemşireliği Dersinin Hemşirelik Öğrencilerinin Afet Bilinci Algılarına, Hazırlık Algılarına ve Müdahale Öz Yeterliliklerine Etkisi
|
Beslenme ve Diyetetik Bölümü AR-GE Süreçleri
BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜMÜZDE TUBİTAK TARAFINDAN DESTEKLENMEYE UYGUN BULUNAN TÜBİTAK 2209-A PROJELERİ
DEVAM EDENLER
|
TAMAMLANAN PROJELER
|
Üniversite Öğrencilerinde Yeni Besin Korkusu (Besin Neofobisi), Diyet Kalitesi ve Sürdürülebilir Beslenme Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
|
Nohut Yoğurdunun Spirulina Platensis İlavesi İle Fonksiyonel Bitkisel Kaynaklı Bir Ürün Olarak Değerlendirilip Geliştirilmesi
|
Çarkıfelek Meyvesi (Passiflora Species) Çekirdeği İle Zenginleştirilmiş Atıştırmalık Bar Üretimi, Barın Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
|
Kızılcık Meyvesi İlaveli Fonksiyonel Lor Peyniri Üretimi: Mikrobiyal Özellikler, Antioksidan Kapasite ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi
|
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Laboratuvarı-1 için TIKLAYINIZ.
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Laboratuvarı-2 için TIKLAYINIZ.