4.04.2024sbf

Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönemi kapsamında; 7 farklı proje ile destek almaya hak kazanmıştır.


Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönemi kapsamında; 7 farklı proje ile destek almaya hak kazanmıştır.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönemi kapsamında;

 

  • Yetişkin Bireylerde Ultra İşlenmiş Gıda Tüketimi ile Diyet Kalitesi ve Kronotip Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
  • Nohut Unlu ve Peynir Altı Suyu Tozu İlaveli Fonksiyonel Ekmek Üretimi
  • Kurubaklagil Unlarından Fonksiyonel Ekmek Üretimi
  • Yetişkin Bireylerde Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı ile Sürdürülebilir Besin Tüketim Davranışı ve Diyet Kalitesi İlişkisinin İncelenmesi
  • Yetişkin Bireylerin Gıda Tiksinme Düzeyleri, Seçici Yeme ve Ortoreksiya Nervoza Eğilimleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
  • Yetişkin Bireylerde Gastronomik Akımlar Çerçevesinde Besin Tüketimi ile Yeni Besin Korkusu (Besin Neofobisi) İlişkisinin İncelenmesi
  • Dental Protez Yapım Aşaması ve Alışma Süreçlerinin Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi

 

Başlıklı projelerimiz destek almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

4.04.2024sbf

Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönemi kapsamında; 7 farklı proje ile destek almaya hak kazanmıştır.


Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönemi kapsamında; 7 farklı proje ile destek almaya hak kazanmıştır.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönemi kapsamında;

 

  • Yetişkin Bireylerde Ultra İşlenmiş Gıda Tüketimi ile Diyet Kalitesi ve Kronotip Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
  • Nohut Unlu ve Peynir Altı Suyu Tozu İlaveli Fonksiyonel Ekmek Üretimi
  • Kurubaklagil Unlarından Fonksiyonel Ekmek Üretimi
  • Yetişkin Bireylerde Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı ile Sürdürülebilir Besin Tüketim Davranışı ve Diyet Kalitesi İlişkisinin İncelenmesi
  • Yetişkin Bireylerin Gıda Tiksinme Düzeyleri, Seçici Yeme ve Ortoreksiya Nervoza Eğilimleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
  • Yetişkin Bireylerde Gastronomik Akımlar Çerçevesinde Besin Tüketimi ile Yeni Besin Korkusu (Besin Neofobisi) İlişkisinin İncelenmesi
  • Dental Protez Yapım Aşaması ve Alışma Süreçlerinin Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi

 

Başlıklı projelerimiz destek almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.