![](blob:https://sbf.idu.edu.tr/d4c6d104-ed3e-471b-a77d-c0eb70541b6b)
İzmir Demokrasi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönemi kapsamında;
- Yetişkin Bireylerde Ultra İşlenmiş Gıda Tüketimi ile Diyet Kalitesi ve Kronotip Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
- Nohut Unlu ve Peynir Altı Suyu Tozu İlaveli Fonksiyonel Ekmek Üretimi
- Kurubaklagil Unlarından Fonksiyonel Ekmek Üretimi
- Yetişkin Bireylerde Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı ile Sürdürülebilir Besin Tüketim Davranışı ve Diyet Kalitesi İlişkisinin İncelenmesi
- Yetişkin Bireylerin Gıda Tiksinme Düzeyleri, Seçici Yeme ve Ortoreksiya Nervoza Eğilimleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
- Yetişkin Bireylerde Gastronomik Akımlar Çerçevesinde Besin Tüketimi ile Yeni Besin Korkusu (Besin Neofobisi) İlişkisinin İncelenmesi
- Dental Protez Yapım Aşaması ve Alışma Süreçlerinin Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi
Başlıklı projelerimiz destek almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.